Referenser

Home / Referenser
Pia Helmersson

Vill du på riktigt få en förändring i ditt liv så vill jag verkligen rekommendera André Bagain.

Du kommer inte komma undan med dina undanflykter, han är på riktigt. Han möter dig där du är och går bredvid dig tills du är igenom.

Själv fick jag klart för mig att jag behöver vara tydligare i nära relationer, ta kommandot i mitt eget liv, vara min egen ledare.

Pia Helmersson

Malin Leverin

Genom Andre’s guidning har jag hittat tillbaka till min inre kraft och mitt hjärtas sanning.

Oavsett vad vi har jobbat på har Andre kunnat möta mig just precis där jag var då. Alltid helhjärtat och med sån närvaro, och helt utan att döma.

Att kunna känna den tryggheten gör det möjligt att transformeras och att läka. Att jobba med sig själv i sanning är inte alltid enkelt, ibland behöver man en rejäl knuff ut ur sin egen trygghetszon och ibland behöver man den mildaste och ödmjukaste guidningen.

Andre finns där oavsett vad du behöver, han är uppmärksam och läser snabbt av situationen och anpassar sin coaching efter vad som behövs just nu. Han är trygg med att leda och vågar man ge honom sin fulla tillit är hälften redan vunnit.

Om man för en kort stund vågar vara modig kan allting förändras. Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera Andre som coach.

Malin Leverin

” Coachning med André är som att följa med på en All-Inclusive-Resa, där André är guiden och hans breda utbud av utvecklingsmetoder är smörgåsbordet. Detta tillsammans med hans innerliga engagemang och djupa kompetens ger en femstjärnig upplevelse. Min tonåriga son har på några få månader gjort denna resa och fått möjlighet att utforska vem han är, vart han är på väg och samtidigt börjat transformera sin gamla självbild till en ny där han står upp för sig själv, känner glädje, passion och sin egen kraft.

Det är verkligen ett mirakel! Tack André. ”

Titti Nordeing

Daniel Marquard

Jag träffade André första gången på en av hans föreläsningar , en otroligt givande föreläsning om hans liv .

Jag blev så berörd av hans historia att jag bestämde mig för att boka en coahningssession med honom, jag tänkte att kan han vara så modig att förändra sitt liv på det sätt han gjort så ska jag banne mig våga vara modig att ta jag i mitt bagage, dem beteenden och mönster som hindrar mig från att känna mig fri .

Jag var så nervös när jag ringde att jag nästan skakade, han svarade inte jag spelade in ett röst meddelande där jag var så nervös så jag glömde av mitt telefonnummer. André ringde upp senare på kvällen och sa- tjenare killen, när jag hörde hans röst kände jag mig med en gång lugn, jag kände förtroende för honom , han hade varit med om så mycket skit , ingenting jag skulle kunna berätta för honom hade varit främmande eller konstigt.

Jag och André har nu samarbetat i ett par månader och jag är så tacksam, för all vägledning jag får till att hitta tillbaka till min egen sanning.min själ har börjat att få andas igen , jag börjar äntligen bli fri efter flera år av missbruk , flyktbeteenden och destruktivitet .

När jag tänker på André bagein så kommer ord som värdighet upp , han arbetar helhjärtat och till 100procent han finns för sina klienter på ett sånt fint sätt. Han vill hjälpa dig att bli fri från det som håller sig fast .

 

Daniel Marquard

” Du har fått mig att inse att livet handlar inte bara om mig och hur jag mår. Livet är så mycket mer än så. Man måste ge för att kunna ta och jag hade tappat bort mig själv på vägen för jag var så upptagen av att bara ge. Du hjälpte mig att hitta tillbaka till mig själv och sedan har bara pussel bitarna fallit på plats en bit i taget.

Tack Andre Bagein för att du är just du

Alla hemska saker som skett i ens liv har inte alltid haft ett lyckligt slut, men jag vet att alla lyckliga slut har haft en betungande historia. ”

Maria Carlson

” Andre du är den bästa Coachen, ger allt fokus på mig
som klient. Hittade mina svaga och starka sidor hos
mig med en gång. Mina farhågor i livet kom fram ganska
omgående. Rädslor som fanns där, osäkerhet, tvivel med
mycket mera. Detta började vi arbeta med för att jag skulle
nå mina mål. Vill tacka dig innerligen för att jag nådde dit
med din hjälp. ”

Satu Tuovila

”Tack för ett underbart samarbete. Du visade mig hur jag kunde använda samma recept på flera områden i mitt liv. En god lyssnare med ett härligt tankesätt. Du är underbar helt enkelt. Du är en äkta människa och en äkta vän. ”

Karin Fägerstam

” Om du söker en coach som verkligen kan få dig att utmana dig själv så kan jag varmt rekommendera André. Han är tydlig och ställer krav på att du tar eget ansvar för din förändring. Kan man ta den utmaningen så blir det också resultat. Själv nådde jag mitt mål och jag är som sagt mycket nöjd.

Tina Robertsson

magnus-tynell

”Jag Magnus Tynell träffade andre 2012 på anstalten västeråsen, från dag ett jag träffade andre såg jag någonting i ögat på han de där är en bra kille med viljan att komma någonstans i livet han inspererad mig till mycket där inne på anstalten vi började gyma ihop han hjälpte mig även att ta kontakten med min dotter som jag ville först träna han fick mig så motiverad till att det verkligen finns ett annat liv en att missbruka allt va det nu kan vara från spel missbruk elle knark elle sex missbruk, han gav mig en anna syn på livet redan från dag ett, vi uppföljde våran kontakt efter våran frigivning, han hjälpte mig att ha fortsatt kontakt med min dotter och hjälpte till med att hålla mig igång med min träning. Så kortfattat så är han en slags idol för mig en mycket stor förebild jag har lärt mig mycket av han genom samtal sen har jag fått göra en del av grov jobbet själv.. har även trillat dit på något återfall men kämpat mig upp igen och åter igen tittat tillbaka på va Andre har lärt mig och tipsat mig om han är som sagt en mycket stor förebild för mig och komma vara det livet ut för mig. Och jag har mycket mer att lära mig av Andre i framtiden.”

Magnus Tynell

” Tack Andre du är guld värd som människa. Jag e glad att jag fått lära känna dig. Jag ska ta dina ord precis som du säger dem.
Jag är tacksam för varje dag som kommer och mår hur bra som helst då jag känner mig stark. ”

Mike

INSPIRATION

The difference between who you are and who you want to be is what you do

Twitter
Twitter
I AM MY PROBLEM, BUT ALSO MY SOLUTION.Okänd
Okänd

Blir du intresserad? Kontakta oss gärna förutsättningslöst.