FRÅGOR & SVAR

Home / FRÅGOR & SVAR

Vad är coaching?

Coachning är en tankeväckande och kreativ samtalsprocess som syftar till att maximera din personliga och professionella potential.

Coachande samtal används för att:

Hitta kreativa lösningar på problem.

Uppnå mål.

Personlig utveckling. Förstå sig själv och utveckla sina egenskaper och personliga resurser.

Hur fungerar coachning?

Den metod jag arbetar med handlar om att ställa utmanande och direkta frågor för att du ska hitta dina egna lösningar som passar till ditt mål.

Jag hjälper dig att zooma in riktigt ordentligt på det du vill och behöver och jag slutar inte innan du fått en klar bild av vad du behöver förstå och veta.

Jag hjälper dig att plocka fram din inre drivkraft och boosta de resurser och tänkande du behöver för att så snabbt som möjligt och på egen hand nå dit du vill.

Det handlar om att du talar om vad du vill göra och så gör jag mitt jobb tillsammans med dig och ser till att du når ditt mål..

Vad är vinsten?

Du alltid kommer att ha mycket bättre koll på dig själv och din situation och därmed vad som fungerar bäst för dig.

Du kommer lyckas bättre med det du vill!

Du kommer att upptäcka saker som du inte sett eller förstått på samma sätt innan.

Hur går ett första möte till?

Du tar kontakt med mig när du har bestämt dig för att satsa och göra ett helhjärtat försök på det du vill uppnå. Vare sig det är dig själv eller ett yttre mål.

Vi tar kontakten på telefon för att bestämma träff. Den är helt kostnadsfri, inom centrala Göteborg. Där träffas vi och ser om vi fungerar ihop.

Känns det som att jag är rätt person för dig så går du hem och tänker igenom i lugn och ro och när du bestämt dig återkommer du till mig via mail eller telefon och då bokar vi en träff där vi går igenom ett upplägg för vårt samarbete.

Vi går då noggrant igenom innehåll, mål och tidsplan.

Konkret och uppriktigt viktiga detaljer rörande avtal och bestämmelser för såväl den praktiska situationen som den ekonomiska situationen inför vårt samarbete.

Sen är det bara att förbereda dig på att du kommer lyckas!

Blir du intresserad? Kontakta oss helt förutsättningslöst.