KONSULTTJÄNSTER

Home / KONSULTTJÄNSTER

KONSULTTJÄNSTER

Jag kan erbjuda mina exklusiva special kunskaper inom beteende och karaktärsutveckling som jag har lärt genom att noggrant studera personer utifrån de mest primitiva och intelligenta psykologiska mekanismerna i karaktären där brister föreligger i de grundläggande känslomässiga behoven.

Mina studier har gjorts på ett mycket nära håll genom att jag själv levt och varit i sådana farliga miljöer och relationer med människor i över 30år av mitt liv, vilket gett mig en nästintill unik avläsningsförmåga.

Dessa personligheter finns inte bara inom samhällsvården utan även i alla samhällsklasser, där brist på empati, kärleksfull förståelse och kunskap saknas.

Många av dessa kunskaper kommer ifrån mitt egna arbete med min egen terapeutiska utveckling i min personlighet samt upplevda livserfarenheter ifrån traumatiska livskriser och känslomässigt skadade relationer.

Detta kan jag erbjuda som en enorm resursbank till dig som arbetar med människor med olika diagnoser.

Du har möjlighet att få en unik förståelse och oöverträffade insikter i personlighetens djupa, svårtolkade och dolda nivåer.

Du kommer med min hjälp kunna få möjlighet att snabbt läsa av hotfulla personligheter, situationer och även mycket svårupptäckta och allvarliga manipulativa personligheter.

Du kommer att kunna få en förståelse att både kunna förutse, hjälpa och utveckla hållbara strategier som skapar positiva förändringar i mellanmänskliga relationer.

 

 

INSPIRATION

The difference between who you are and who you want to be is what you do

Twitter
Twitter
All glory comes from daring to beginTROPOS
TROPOS
I AM MY PROBLEM, BUT ALSO MY SOLUTION.Okänd
Okänd

Blir du intresserad? Kontakta oss gärna förutsättningslöst.